skip to Main Content
Bel voor een afspraak: 0229 248 982 / 06 29 557 531

Binnenonderhoud

Schildersbedrijf Wilmans brengt kleur in uw leven.

Binnenonderhoud is net zo belangrijk als buitenonderhoud, ze houden elkaar in balans zodat houtrot geen kans heeft. Of het nu gaat om het sausen van de muren en plafonds, het schilderen van het houtwerk, of het aanbrengen van decoratieve wandafwerking, schildersbedrijf Wilmans voert uw opdracht vakkundig en snel uit. Wij kunnen u uitgebreid informeren en adviseren over de toe te passen technieken en de te gebruiken materialen. Daarnaast worden er altijd duurzame en milieuvriendelijke producten gebruikt en beschikken wij over de juiste kennis en ervaring om een glansrijk resultaat te garanderen.

Ook op het gebied van kleurgebruik kunnen wij u op ideeën brengen; verrassende kleurcombinaties en speciale applicatietechnieken bieden vaak onverwachte mogelijkheden om uw interieur te verfraaien. Rustgevende kleuren in een slaapkamer, stimulerende kleuren in een hobbyruimte, vrolijke kleuren in een kinderkamer. Belangrijk is dat u zich er prettig voelt.


Vraag een offerte aan

Contact informatie

Wij zijn gevestigd in het schilderrijke Hoorn aan het ijsselmeer.

Onze gegevens

Schildersbedrijf Wilmans
Van Beijerenstraat 10
1623 JE Hoorn

K.v.K. Hoorn nummer 37097267

+31 229 248 982
+31 629 557 531
www.wilmans.nl

binnenonderhoud_3

Vind de kleur die bij u past!

Indien gewenst worden alvast enkele stalen op de muren gezet. Zo kunt u het effect van de verf enkele dagen aanschouwen en komt u gemakkelijker tot een juiste keuze. Zelfs na het aanbrengen van een eerste verflaag, kan de kleur nog worden aangepast, zodat deze perfect bij uw interieur past. Overlast wordt tot een minimum beperkt en na iedere werkdag wordt de werkruimte opgeruimd achtergelaten. Bij binnenonderhoud is de planning erg belangrijk, door dit duidelijk af te spreken heeft u het minste ongemak en kunt u snel verder met de normale gang van zaken.

Werkzaamheden

Binnenonderhoud


binnenonderhoud

Buitenonderhoud


buitenonderhoud

Monumenten zorg


monumentenzorg

Onderhoudsplan


onderhoudsplanwilmans1

Houtrot sanering


houtrotsanering

Thermoshield


thermoshieldverf

Natuurverven


natuurverven

Kleur Advies


kleuradvies

Schilderen in het buitenland


schilderbedrijf-wilmans-voor-schilderklussen-in-het-buitenland

Back To Top