skip to Main Content
Bel voor een afspraak: 0229 248 982 / 06 29 557 531

Kleuradvies

Een geschikte kleur kiezen voor een gebouw of interieur is vaak geen gemakkelijke keuze. Een kleur kiezen is uiteraard een kwestie van smaak en gevoel. Wij helpen u daarom graag bij het maken van deze keuze.

Schildersbedrijf Wilmans staat klaar om u te helpen met de kleurkeuze voor schilderwerk. Hierdoor kunt u besparen op verfkosten en materiaal kosten en hebt u een advies waarmee u jaren mee vooruit kunt. Voor de volgende schilderbeurt kunt u het namelijk opnieuw gebruiken.

Een kleur kiezen is uiteraard een kwestie van smaak en gevoel.

Schildersbedrijf Wilmans helpt u met de juiste kleuren en belijning van het schilderwerk uw ruimte een beter aanzien te laten geven. Bijvoorbeeld door een ruimte groter, langer of lager en kleiner te doen lijken. Wij besteden ook aandacht aan de fysieke werking van kleur waarmee u de sfeer sterk kunt beïnvloeden. Denk hierbij aan schilderwerk in woningen, kantoren, salons, wachtruimtes of bedrijfsruimtes.


Vraag een offerte aan

Contact informatie

Wij zijn gevestigd in het schilderrijke Hoorn aan het ijsselmeer.

Onze gegevens

Schildersbedrijf Wilmans
Van Beijerenstraat 10
1623 JE Hoorn

K.v.K. Hoorn nummer 37097267

+31 229 248 982
+31 629 557 531
www.wilmans.nl

Vind de juiste kleur!

Indien gewenst worden alvast enkele stalen op de muren gezet. Zo kan u het effect van de verf enkele dagen aanschouwen en komt u gemakkelijker tot een juiste keuze. Zelfs na het aanbrengen van een eerste verflaag, kan de kleur nog worden aangepast, zodat deze perfect bij uw interieur past. Overlast wordt tot een minimum beperkt en na iedere werkdag wordt de werkruimte opgeruimd achtergelaten. Bij binnenonderhoud is de planning erg belangrijk, door dit duidelijk af te spreken heeft u het minste ongemak en kunt u snel verder met de normale gang van zaken.

Werkzaamheden

Binnenonderhoud


binnenonderhoud

Buitenonderhoud


buitenonderhoud

Monumenten zorg


monumentenzorg

Onderhoudsplan


onderhoudsplanwilmans1

Houtrot sanering


houtrotsanering

Thermoshield


thermoshieldverf

Natuurverven


natuurverven

Kleur Advies


kleuradvies

Schilderen in het buitenland


schilderbedrijf-wilmans-voor-schilderklussen-in-het-buitenland

Back To Top