Ga naar hoofdinhoud

WIE IS WILMANS

De oorsprong van Wilmans gaat terug naar het jaar 2001, begon Danny Wilmans een lokaal schildersbedrijf genaamd Schildersbedrijf Wilmans.

Ons specialisme richt zich op de particuliere markt en monumentale zorg.
Wij streven naar perfectie om onze naam zeer hoog te houden in de schildersbranche en natuurlijk werken wij op milieuvriendelijke wijze.

Het ontzorgen van onze opdrachtgevers staat centraal in alles wat wij doen!
Wilmans is een onafhankelijke partij gespecialiseerd in onder meer projectbegeleiding voor de schildersbranche.

Omdat wij uitsluitend werken met kwalitatief hoogwaardige producten, staan wij garant voor een goed eindresultaat.

DIT IS WAT WE DOEN

Het team van Wilmans bestaat uit enthousiaste en ervaren vakmensen. Onze collega’s gaan iedere dag aan de slag voor particulieren, bedrijven, stichtingen en Verenigingen van Eigenaars. Wij doen er alles aan om met onze werkzaamheden en adviezen, uw wensen in vervulling te laten gaan.

Wilmans heeft op het gebied van monumentaal onderhoud en renovatie een goede naam zeer hoog te houden. Daarom verlangen wij een grote verantwoordelijkheid van onze medewerkers.

Alles in eigen huis. Het gevolg: een geoliede interne organisatie welke erin slaagt continu verbeteringen door te voeren in planning, prijsstelling en kwaliteit. Deze werkwijze noemen wij Wilmans

OOK VOOR KLEURADVIES KAN JE BIJ WILMANS TERECHT

Er zijn vele manieren waarop men het gebruik van kleur kan bekijken. Het kiezen van de juiste kleurcombinatie voor de buitenzijde van een gebouw of voor een interieur kan dan ook een grote opgave zijn waarbij ondersteuning van een gespecialiseerde kleuradviseur zeer wenselijk is.

biedt een pakket van diensten en mogelijkheden aan, waarmee wij je kunnen ondersteunen bij de opmaak van een kleuradvies voor een interieur of een buitengevel. Kleuradvisering is en blijft maatwerk en kan variëren van persoonlijk advies tot het gebruik van toegankelijke instrumenten om tot een passend kleuradvies te komen; of het nu gaat om een kleuradvies voor één ruimte of een kleurplan voor een omvangrijk project.

Back To Top